Kamerové systémy

Veríme, že tento pojem netreba vysvetľovať nikomu. Vraví vám však niečo pojem CCTV? V podstate ide o skratku, ktorá označuje uzavretý televízny okruh (s angl. Closed-Circuit Television). Uzavretým sa nazýva z toho dôvodu, lebo obraz z kamier sa prenáša na uzavretý resp. veľmi obmedzený počet užívateľov. Zábery z CCTV systému vidí iba ten, kto má na to oprávnenie

Ak čítate tieto riadky pravdepodobne uvažujete nad zabezpečením vášho objektu, budovy či areálu kamerovým systémom. Pokiaľ chcete mať prehľad čo sa vo vašich priestoroch deje v aktuálnom čase, alebo si vysledovať pohyb spätne niekoľko dní dozadu, ste tu správne a určite vám tento typ zabezpečenia môžeme len odporučiť. Pokiaľ však hľadáte spôsob ako ochrániť váš objekt pred násilným vniknutím či nebodaj krádežou určite vám odporúčame prehodnotiť montáž alarmsystému, či kombinácie oboch týchto systémov. V prípade záujmu o poradenstvo nás neváhajte kontaktovať. Sme tu na to, aby sme vám navrhli systém presne podľa vašich priorít a predstáv.

Široká ponuka na internete dáva priestor na polemiku ohľadom toho, či je pre vás výhodnejšie zabezpečiť si jednoduchý kamerový set, či nechať si navrhnúť a nainštalovať profesionálny bezpečnostný kamerový systém. Okrem komfortu a možnosti variabilnosti, ktorý vám určite kúpená kamerová sada neponúka ide určite v neposlednom rade aj o kvalitu zaznamenaného obrazu. Pri návrhu kamerového systému kladieme vysoký dôraz na priestor, do ktorého systém či jednotlivé kamery navrhujeme. Na základe niekoľko ročných skúseností vám vieme do daného priestoru navrhnúť kameru, ktorá so snímaným obrazom nebude mať akýkoľvek problém.

Ozvite sa nám

Prvý krok je vo vašich rukách – kontaktujte nás a o zvyšok sa postaráme.

  • Napíšte nám, zavolajte alebo nás navštívte v našom showroom-e Na vŕšku 3 v Nitre.
  • Po vstupnej konzultácii, prehodnotení vašich potrieb prípadne obhliadke objektu Vám vypracujeme nezáväznú cenovú ponuku.
  • Následne dohodneme termín inštalácie systému s predbežnou dobou potrebnou na kompletnú montáž.
  • Montáž systému zahŕňa inštaláciu kabeláže a prvkov, pripojenie a nastavenie, spustenie a kontrolu systému, zaškolenie a odovzdanie funkčného systému konečnému užívateľovi.

Odovzdaním to pre nás nekončí. Inštaláciou kamerových systémov sa zaoberáme už vyše 25 rokov a spokojnosť našich zákazníkov je pre nás na prvom mieste. Preto sa o nami inštalované systémy priebežne staráme. Našim zákazníkom sme k dispozícii pre konzultácie, hardware-ové či software-ové zmeny v systéme.

Mozog systému

Všetko sa to odohráva práve tu. Centrála nazývaná DVR (Digitálny Video Rekordér) či NVR (Sieťový Video Rekordér) je umiestňovaná v pracovnej miestnosti, technickej miestnosti, či kancelárii – kdekoľvek si zákazník určí. Všetky záznamy z kamier sa ukladajú na harddisk nachádzajúci sa v tejto centrále. Dĺžka záznamu je závislá od počtu inštalovaných kamier, ich rozlíšenia a veľkosti samotného harddisku. Bežnou užívateľskou praxou, nie však nutnosťou, je stále pripojený monitor k nahrávaciemu zariadeniu či prepojenie systému s vašim domácim TV cez HDMI vstup. Táto možnosť vám dáva možnosť stáleho sledovania aktuálnej situácie zabezpečeného priestoru.

Pripojenie na internetovú sieť je v dnešnej dobe samozrejmosťou. Po nainštalovaní príslušnej aplikácie do vášho smartphone-u vám táto funkcia umožňuje sledovania aktuálnej situácie ale aj starších uložených záznamov z akéhokoľvek miesta na zemi. Jedinou podmienkou je dostatočne silné internetové pripojenie na oboch stranách.

Našim poslaním je navrhnúť, nainštalovať a odovzdať vám systém s vašou maximálnou spokojnosťou. Následne sme vám kedykoľvek k dispozícii pre vaše dotazy, revízie aj prípadné hardvérové či softvérové zmeny.

Ozvite sa nám a my vám podľa vašich predstáv ponúkneme riešenie a vypracujeme cenovú ponuku.